Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с фаровете на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен проблем с фаровете на 145

Здравейте.
    Имам странен проблем с късите светлини на 145.Сложих ксенон 35W 6000К преди 3-4 месеца,но в последно време забелязвам много странен проблем.Колата се кара 95% градско и за това не съм обърнал внимание на проблема досега.
    Когато колата е спряла на място или се движи с ниска скорост фаровете си светят чудесно(даже светят една-две идеи по-високо),но когато тръгна с по-висока скорост извънградско фаровете сякаш се забиват в земята и няма как да се кара на къси светлини.Ел.реглажа на фаровете си работи.Когато карам извънградско свалям фаровете още надолу,но положението става още по-зле.
    Днес за проба сложих обикновените крушки от халогените,но проблема си е същия.
    Утре ще демонтирам фаровете да изчистя лупите да не би проблема да е от тях.

Колега най-вероятно са ти счупени пластмасите за реглажа на фаровете това е голям филм при 145/6,успех,сваляш стъклото от фара и ако са счупени има един колега който ги предлагаше или си хващаш един стругар за ушите и действате,иначе и аз бях с 35в ксенон 6000к,ненормална е светлината и видимостта с тези лупи,но без реглаж не става.,успех,ако това е проблема пиши ще ти предложа решение.
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

По принцип ел.реглажа си ми работи.Значи ли това,че въпросните водачи са здрави?

Comment

Колега реглажа може да работи но водачите да са счупени и да ти правят мизерии и да светят където си искат!
        AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
        AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщение
          Колега реглажа може да работи но водачите да са счупени и да ти правят мизерии и да светят където си искат!
          да така е!
          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

И аз преди седмица сложих ксенон,но не светеше където трябва фара и се наложи да правя процедурата с водачите.резултата е доста -по добър успех
            sigpic

Comment

наскоро правих процедурата по отваряне на фара..2 пъти, така че ако имаш питания, казвай. Като цяло аз заебах филма с монтирането на алтернативни водачи (макар да ги имах изработени вече, ама монтирането се оказа доста пипкаво), защото го застопорих рефлектора във възможно най-висока позиция, че иначе ми светеше в краката. сега фара си свети нормално и се вижда добре.
              Last edited by ivo_red; d.m.y г., 16:16.
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

И според мен са водачите,те се разбират само като махнеш капачките.И внимавай щом ще чистиш,рефлекторите само със сух и чист парцал
                146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

не знам какви сухи парцали го съветвате човека , ама аз лятото напълних целият фар с вода и веро и сега блести и рефлектор и стъкло и всичко ..... удрии
                  Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
                  Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
                    не знам какви сухи парцали го съветвате човека , ама аз лятото напълних целият фар с вода и веро и сега блести и рефлектор и стъкло и всичко ..... удрии
                    То хватката е да не се търка рефлектора с мокър парцал, че му пада покритието. Ако само си го изплакнал, нищо няма да му стане.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                    X